Everything about petek tamiri

Wiki Article

Istanbul genelinde sihi tesisat tamirat ve tadilat her işi yapmıyoruz sadece mesleğimiz olanı yapıyoruz tesekurler

peteğimizin açma kapama vanası bozuldu. yenisini aldık ama takamıyoruz. sadece vanayı peteğe taktırmak istiyoruz

Your browser isn’t supported any more. Update it to have the finest YouTube experience and our most current characteristics. Find out more

Her marka kombi tamir, bakım, petek temizliği hizmeti vermekteyim müşteri memnuniyetine önem veren bilinçli ve eğitimli teknisyen olarak sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarım

Sızdıran radyatör vanası onarmak için önce sistemin içindeki suyu sızıntının olduğu yerin altına boşaltmanız gerekir.

Ustanın alüminyum peteği sökmesi, atölyesine götürüp kurumaya bırakarak bir gün sonra kaynağını yapıp tekrar geri gelip yerine monte etmesi epey bir maliyet çıkarır. Bu kadar uğraşmaya ve maliyete gerek yok peteğin yenisini almak daha mantıklı ancak fiyat uygunsa veya ufak bir delik petek yeni diyorsanız tamir ettirebilirsiniz. Bazen sağlam petekler delinmiş olabiliyor böyle bir durumda da kesinlikle peteği söküp atmayın.

Petek temizleme nasıl yapılır sorusu bu petek tamiri genelde müşterilerimizin aklına gelen ilk sorudur. En iyi şekildeki bir temizlik işlemi yaklaşık sixty yada ninety dakika arasında değişir.

Yeni teknoloji ile birlikte cihazlı su tesisatçılar ortaya çıkmaya başlamıştır. Geçen zamanla doğru orantılı olarak tecrübeye ve yeni cihazlara sahip olan tesisat firmamız kendini geliştirmeyi başarmıştır.

Tesisat ve petek tamiri konusunda devrim niteliğinde bir buluş olan bu ilaç sayesinde alüminyum peteklerin tamirini yapmak ve su sızıntılarını önlemek son derece pratik ve kolay hale geliyor.

Mobil sistem temizleme makinemiz ile yerden ısıtma sistemlerindeki oluşan yoğun çamurlaşcouldı temizliyoruz. Tüm evdeki boruları tek tek temizliyoruz. Petek temizleme işleminde kullandığımız makineler ile tüm peteklerdeki kirlilik tamamen bitmiş oluyor.

Garantili Servis Hizmeti Kombi Klima Servisi, tarafından değişimi yapılan tüm yedek parçalar 1 yıl garanti kapsamındadır, hemen arayın.

Kombinin doğalgaz kullanan bir sistem olması herhangi bir arıza anında sizin müdahale etmenize engel olan faktördür. 

Petek temizliği,kombi ve klima arıza montajlarinizda en hızlı ve güvenilir biçimde sizlerin yanınızdayız.

Bu yapıştırıcılar, sadece bir miktar basınca dayanabilir. Bu nedenle, kombi basıncınızın 1-one,5 seviyesinden daha yukarıda olmadığına emin olun. Delik kalorifer peteğini tamir ettikten sonra boyamak isterseniz; “Petek Boyama” yazımıza linki tıklayarak geçiş yapabilirsiniz.

Report this wiki page